Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 29. september 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Røræg

130 g grønne ærter, dybfrost
5 æg
1 dl fraiche, maks. 9 %
salt og peber
20 g smør

Andet

2 skiver rugbrød
70 g lufttørret skinke
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hæld kogende vand over ærterne. Si dem fri for vand.
2
Pisk æg, fraiche, salt og peber sammen.
3
Smelt smør på en pande ved mellem varme og hæld æggemassen på. Rør til du får får en sammenhængende æggemasse. Vend ærterne i.
4
Rist eventuelt rugbrød.
5
Servér røræggene på rugbrød med lufttørret skinke på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost
Håndfuld 3:Lufttørret skinke; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt