Rugbrød med kyllingesalat og urte-citrontopping

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingesalat

1 bouillon, terning
1 kyllingebryst
2 forårsløg
2 radiser
60 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sennep
½ tsk. karrypulver
salt og peber
100 g grønne ærter

Urte-citrontopping

½ dl frisk basilikum
2 spsk. purløg
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
½ citron
1 tsk. olie
salt og peber

Andet

1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opløs bouillon i vand og kog kyllingebryst i cirka 12-14 minutter til det er mørt. Skær kyllingekødet i tern og lad det afkøle.
2
Skær forårsløg i tynde skiver og radiser i tern.
3
Bland fraiche, sennep, karry, salt og peber sammen.
4
Vend kyllingetern, forårsløg, radiser og ærter sammen med fraicheblandingen.
5
Hak basilikum og purløg. Riv parmesanost og skallen af citron. Pres citron og bland halvdelen af citronsaften med basilikum, purløg, parmesanost, citronskal og olie. Smag til med citronsaft, salt og peber.
6
Anret rugbrød med kyllingesalat og urtetopping. Pynt eventuelt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; grønne ærter; radise
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; citron; frisk basilikum; karrypulver; purløg; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt