Rugbrød med rejesalat dertil sprød salat med urtedressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 13. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejesalat

250 g rejer
1 dl frisk basilikum
1 dl fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Sprød salat

1 rødløg
4 radiser
2 hjertesalat
½ dl krydderurter efter eget ønske
20 g olie
1 tsk. eddike
2 spsk. sesamfrø

Andet

2 skiver rugbrød
1 citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn rejerne. Hak basilikum og bland med rejer, fraiche, salt og peber.
2
Skær rødløg i tynde ringe og radiser i tynde skiver. Pluk hjertesalat fra hinanden.
3
Hak krydderurterne. Vend krydderurterne sammen med olie, eddike og sesamfrø.
4
Anret rugbrød med rejesalat ovenpå og citronskiver til. Servér salat med urtedressing på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; radise; rødløg
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie; sesamfrø
Smagsgivere:Citron; eddike; frisk basilikum; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt