Salat med kylling, rugbrødstern og græskarkerner

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 23. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødstern

1 skive rugbrød
10 g smør
salt

Dressing

30 g fraiche, maks. 9 %
1 nip salt og peber
1 spsk. purløg

Andet

1 gulerod
1 tomat
1 tilberedt kyllingebryst
50 g salat
20 g græskarkerner
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rugbrød i tern. Steg dem på en pande i smør. Krydr med salt.
2
Rør en dressing af fraiche, salt og peber. Kom finthakket purløg i.
3
Riv gulerod groft og skær tomat i tern.
4
Skær kyllingen i tern eller skiver.
5
Servér salat med gulerod, tomat og kylling.
6
Top med dressing, rugbrødstern og græskarkerner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; salat; tomat
Håndfuld 3:Tilberedt kyllingebryst
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Græskarkerner; smør
Smagsgivere:Purløg; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt