Shakshuka med yoghurt og persille

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 6. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Shakshuka

1 løg
1 peberfrugt
2 fed hvidløg
20 g olie
2 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
¼ tsk. chilipulver
400 g hakkede tomater
2 æg
salt og peber

Topping

1 dl persille
1 dl yoghurt naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg og peberfrugt i tern. Hak hvidløg fint.
2
Hak persille fint.
3
Svits løg og peberfrugt i olie i cirka 5 minutter. Kom hvidløg, paprika, spidskommen og chili i. Svits et minut mere.
4
Kom hakkede tomater i og lad retten simre i et par minutter. Lav fordybninger i tomatsaucen og knæk et æg i hver. Læg et låg på panden eller dæk med sølvpapir. Lad æggene tilberede i cirka 5 minutter. Tjek så om de er færdige. Giv dem eventuelt et par minutter mere.
5
Krydr med salt og peber.
6
Servér shakshuka-retten med yoghurt og persille på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Æg
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chilipulver; hvidløg; paprika; persille; salt og peber; spidskommen
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt