Skinkeomelet med spinat og rugbrød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Skinkeomelet

2 æg
¼ dl minimælk
10 g smør
50 g kugler spinat, frost
25 g spinatblade, rå
50 g skinketern
1 skive ost, maks. 30+/17 %
salt og peber

Tilbehør

1 skive rugbrød
100 g cherrytomater
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg og mælk sammen.
2
Smelt smør på en varm pande, og kom spinat på og lad det optø. Fordel spinaten på hele panden og hæld æggemassen på.
3
Drys skinketern på og fordel osten i små stykker. Krydr med salt og peber.
4
Lad omeletten sætte sig, og fold den ind over midten, så du får en halvmåne.
5
Servér omeletten med rugbrød og cherrytomater.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; kugle spinat, frost; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %; skinketern; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Minimælk
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt