Spidskålssalat med ristede kikærter, mandler og purløgsdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 26. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ristede kikærter og mandler

15 g mandler
80 g kikærter, tilberedte
10 g olie
½ tsk. chiliflager
salt og peber

Salat

100 g spidskål
1 gulerod
1 æble

Dressing

20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
2 spsk. purløg
1 dl skyr naturel
1 tsk. sennep
1 tsk. sukker
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandlerne groft.
2
Dræn kikærterne for væske og dup dem tørre. Rist kikærterne i olie på en varm pande. Krydr med chiliflager, salt og peber.
3
Snit spidskål fint og skær gulerod i tynde strimler eller små tern. Skær æble i tern.
4
Riv parmesan fint og hak purløg. Bland skyr med sennep, sukker, salt, peber, parmesan og purløg.
5
Anret spidskål med gulerod, æble og dressing. Drys kikærter og mandler på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; skyr naturel
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Mandler; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Chiliflager; purløg; salt og peber; sennep; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt