Squashbåde med rejefyld og sprød ostetopping

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 25. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 squash, rå
1 spsk. citronsaft
10 g olie
2 forårsløg
2 fed hvidløg
2 spsk. persille
100 g rejer
50 g hytteost, maks. 17 %
salt og peber
30 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
20 g rasp
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Del squash i halve på den lange led, og skrab det meste af kødet ud, uden at lave hul i skallen. Dryp citronsaft og olie i.
3
Skær squashkødet i tern og forårsløg i tynde skiver. Pres hvidløg og hak persille.
4
Bland squash med forårsløg, rejer og hytteost. Krydr med hvidløg, persille, salt og peber, og fordel massen i de to squashbåde. Det gør ikke noget, hvis fyldet flyder ud over kanten.
5
Drys revet parmesanost og rasp over, og bag bådene i 25-30 minutter, til de er gennembagte.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; squash, rå
Håndfuld 3:Hytteost, maks. 17 %; rejer
Håndfuld 4:Rasp
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt