Tortillarulle med tunsalat og spidskål

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 6. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 lille rødløg
2 tomater
150 g spidskål
2 dåser tun i vand, konserves
65 g kapers
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
2 fuldkornstortillawraps
20 g mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg fint. Skær tomat i skiver og spidskål i tynde strimler. Dræn tun og kapers fri for væske.
2
Rør tun og kapers sammen med rødløg, fraiche, salt og peber.
3
Lun eventuelt tortillawrappen. Smør mayonnaise på en stribe ned gennem midten af wrappen og læg løg og tomatskiver på. Kom så lidt spidskålsstrimler ovenpå og læg tunsalaten på. Slut af med et lag af spidskål og rul så wrappen sammen til en rulle.
4
Servér straks eller pak den i madpapir eller folie og gem den på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Kapers; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt