Tunsalat med hindbær og ristet rugbrød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

20 g mayonnaise
1 tsk. æblecidereddike
½ tsk. sukker
salt og peber

Tunsalat

75 g grønne ærter
50 g edamamebønner
¼ rødløg
30 g blandet salat
100 g tun i vand, konserves

Andet

1 skive rugbrød
1 dl hindbær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør en dressing af mayonnaise, eddike og sukker. Smag til med salt og peber.
2
Optø ærter og edamamebønner. Skær rødløg i tern og skyl den blandede salat. Pres vand fra tunen.
3
Vend tun sammen med ærter, edamamebønner, løg, salat og dressing, til en tunsalat. Rist brødet.
4
Pynt salaten med hindbær. Spis ristet brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; grønne ærter; hindbær; rødløg
Håndfuld 3:Edamamebønner; tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber; sukker; æblecidereddike
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt