Makrelmad med asparges og ærter

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 18. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

4 asparges, grønne
150 g grønne ærter, dybfrost
2 tsk. smør
1 skive rugbrød
2 salatblade
100 g makrel, røget
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær asparges i mindre stykker. Damp ærter og asparges et par minutter i letsaltet vand. Vend de varme grøntsager i 1 teskefuld smør.
2
Smør brød med 1 teskefuld smør, og læg salatblade på.
3
Fjern eventuelle ben fra makrelfileten og lun den på en tør pande. Læg fisken på brødet.
4
Servér makrelmad med ærter og asparges som tilbehør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; salatblad
Håndfuld 3:Makrel, røget
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Smør
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt