Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 2. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æblepandekager

1 æble
1 æg
25 g havregryn
40 g hvedemel
¾ dl mælk, maks. 3,5%
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
salt
½ tsk. kardemomme
10 g smør

Vaniljefraiche

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
½ tsk. vaniljesukker

Andet

15 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv æble groft.
2
Kom æg, havregryn, hvedemel, mælk, vaniljesukker, bagepulver, salt og kardemomme i en blender og blend til en ensartet masse. Rør æble i dejen.
3
Smelt smør på en pande og steg små pandekager ved middel varme.
4
Rør fraiche sammen med vaniljesukker.
5
Hak mandler.
6
Servér æblepandekager med vaniljefraiche og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Æble
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Havregryn; hvedemel
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Kardemomme; salt; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt