
Æbleringe-pandekager med kanel og fraiche
Trænger morgenmaden til en opgradering? Så forkæl dig selv med disse lækre pandekager med æbleringe i midten og et strejf af kanel. Serveret med fraiche til får du en ægte luksus-morgenmad, som både giver dig mæthed og nydelse. Du kan også sagtens lave pandekagerne som en lille dessert, du kan nyde til eftermiddagskaffen eller om aftenen. Du kan tilføje de krydderier til pandekagedejen, som du holder mest af. Velbekomme!
Det skal du bruge
Æbleringe
Pandekagedej
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Æble |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Stødt kanel; sukker; vaniljesukker |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Bagepulver |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 440 | 880 |
Fedt: | 17 g | 34 g |
Kulhydrat: | 59 g | 118 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 11 g | 22 g |