Bananpandekage med chokoladepeanut-topping og citrusfraiche

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 11. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bananpandekage

1 æg
1 dl mælk, maks. 3,5%
¾ dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 banan
10 g smør
½ tsk. sukker

Pandekagetopping

2 skiver pålægschokolade, min. 70 % kakaoindhold
10 g peanuts

Citrusfraiche

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
¼ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg, mælk, mel, vaniljesukker og salt sammen til en ensartet dej.
2
Skær banan i 4 tynde skiver på langs.
3
Opvarm en pande med smør og læg bananskiverne på. Fordel dem jævnt på panden og drys en smule sukker på. Lad dem så stege et par minutter ved høj varme og vend dem så. Lad dem stege et par minutter og skru så ned for varmen. Hæld derefter pandekagedejen på, så dejen dækker banan skiverne. Lad dejen sætte sig i cirka 4-5 minutter. Vend pandekagen og steg den færdig i cirka 2-3 minutter.
4
Hak chokolade og peanuts og drys blandingen på den færdige pandekage.
5
Rør fraiche sammen med saften fra citronen.
6
Servér bananpandekagen med citrusfraiche på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Peanut; pålægschokolade, min. 70 % kakaoindhold; smør
Smagsgivere:Citron; salt; sukker; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt