Farverig morgentallerken med yoghurt, avokadomad og æg

Tid i alt: 5 min.
Arbejdstid: 5 min.
Antal:
Udgivet d. 22. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 figen, frisk
½ avokado
1 skive rugbrød
1 g sesamfrø
1 nip salt
5 g valnødder
40 g græsk yoghurt 10 % eller derover
1 tsk. appelsinmarmelade
5 g goji bær
1 tsk. kakaonibs
1 gulerod
1 hårdkogt æg
130 g vindruer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær figen i små stykker. Fjern sten og skal og skær avokado i tynde skiver.
2
Læg avokadoskiverne på rugbrød og drys sesamfrø og salt på.
3
Hak valnødderne groft.
4
Kom græsk yoghurt i en lille skål og fordel marmeladen over. Kom figenstykker, valnødder, gojibær og kakaonibs på.
5
Skæl gulerod og skær i stænger. Del æg i halve.
6
Servér avokadomaden med æg, gulerødder, vindruer og græsk yoghurt til. Pynt eventuelt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Figen, frisk; goji bær; gulerod; vindrue
Håndfuld 3:Hårdkogt æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; græsk yoghurt 10 % eller derover; kakaonib; sesamfrø; valnød
Smagsgivere:Appelsinmarmelade; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt