Koldskål med rugfras, hindbær og mandler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Koldskål

1 ½ dl kærnemælk
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. citronskal
1 ½ dl yoghurt, maks. 3,5 %

Topping

30 g rugfras
1 dl hindbær
15 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk kærnemælk sammen med sukker, vaniljesukker og citronskal. Rør yoghurten i.
2
Hak mandlerne groft.
3
Anret koldskålen sammen med rugfras, hindbær og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hindbær
Håndfuld 4:Rugfras
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Citronskal; sukker; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Kærnemælk; yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt