Pandekager med hasselnødder og bærkompot

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bærkompot

250 g bær
¼ dl vand
1 spsk. sukker

Pandekager

30 g hasselnødder
200 g hytteost
2 æg
½ dl mælk, maks. 3,5%
1 ½ dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 nip salt
20 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom bær, vand og sukker i en lille gryde og kog det i 5-10 minutter.
2
Hak hasselnødderne groft.
3
Bland hasselnødder, hytteost, æg, mælk, hvedemel, vaniljesukker og salt.
4
Smelt smør og steg pandekagerne i små klatter på begge sider.
5
Servér pandekagerne med bærkompot til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bær
Håndfuld 3:Hytteost; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Hasselnød; smør
Smagsgivere:Salt; sukker; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt