Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte grøntsager

1 rødløg
1 peberfrugt, rød
1 tsk. olivenolie
1 tsk. tørret timian
150 g cherrytomater
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. flydende honning
½ tsk. flagesalt
friskkværnet peber
100 g grønne bønner, dybfrost

Spejlæg og tilbehør

2 æg
1 tsk. olivenolie
1 dl hytteost
2 skiver parmaskinke
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg og peberfrugt i tern.
2
Varm olie op i en pande og steg løg og peberfrugt til det bliver blødt i konsistensen. Drys med lidt timian. Kom hele cherrytomater på og steg dem med til de begynder at tage farve og blive lidt bløde. Kom så eddike og honning ved og drys med salt og peber. Rør godt rundt og lad det simre 2 minutter. Vend derefter de frosne bønner i og lad dem stege med i 3 minutter.
3
Spejl æg i olie på en pande.
4
Servér de stegte grøntsager med spejlæg, hytteost og parmaskinke. Krydr med flagesalt og friskkværnet peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; grønne bønner, dybfrost; peberfrugt, rød; rødløg
Håndfuld 3:Hytteost; parmaskinke; æg
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Balsamicoeddike; flagesalt; flydende honning; friskkværnet peber; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt