Tykke yoghurtpandekager med jordbær og flødecreme

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pandekager

1 æg
2 dl yoghurt naturel
2 dl hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
1 nip salt
20 g smør

Tilbehør

250 g jordbær
30 g fløde, 38 %
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg og yoghurt sammen.
2
Rør hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, sukker og salt i til du får en ensartet dej.
3
Varm smør på en pande. Steg 6 pandekager. Lad pandekagedejen ligge på panden til du kan se de hæver sig og laver små huller i dejen.
4
Skær jordbær i passende stykker.
5
Pisk fløde til den tykner let og rør fraiche i.
6
Servér pandekagerne med jordbær og flødecreme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Jordbær
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Salt; sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Bagepulver
Nydelseselementer:Vaniljesukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt