Varme hveder med smør og pålæg dertil blødkogt æg
I Danmark har vi tradition for at spise varme hveder aftenen før Store Bededag. Et hyggeligt indslag, som mange sætter pris på. De lækre hveder kan naturligvis også nydes på mange andre tidspunkter og spises sammen med andet end smør. I opskriften her indgår de varme hveder som en del af en nærende morgenmad med både pålæg, blødkogt æg, frugt og grønt. Sammensætningen af de forskellige elementer på tallerkenen sikrer, at du bliver ordentlig mæt.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; banan |
Håndfuld 3: | Hamburgerryg; æg |
Håndfuld 4: | Hvedebolle |
Fedt: | Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Salt |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 475 | 475 |
Fedt: | 18 g | 18 g |
Kulhydrat: | 54 g | 54 g |
Kostfibre: | 3 g | 3 g |
Protein: | 22 g | 22 g |