Ymer med mandel-rugbrødsmysli og bær

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 6. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Mysli

60 g mandler
3 skiver rugbrød
10 g smør
1 spsk. sukker
1 nip salt
60 g tranebær, tørret

Andet

8 dl ymer
120 g blandede bær (friske eller fra frost)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Hak mandler og skær rugbrød i små tern. Hak tranebær.
3
Smelt smør på en pande ved middelvarme og drys sukker på. Vend mandler og rugbrød i og lad det riste i et par minutter. Krydr med lidt salt.
4
Læg blandingen på bagepapir og rist det i ovnen i cirka 15 minutter. Lad myslien afkøle, bland tranebær i og kom myslien i en lukket beholder.
5
Skær eventuelt bær i mindre stykker.
6
Anret ymer med mysli og bær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandede bær (friske eller fra frost); tranebær, tørret
Håndfuld 3:Ymer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Salt; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt