Ymer med rugbrødsmysli med cashewnødder og solsikkekerner

Denne søde og sprøde rugbrødsmysli kommer du til at elske. Den er lavet af rugbrødstern, cashewnødder og solsikkekerner, som du rister på panden med brun farin og et drys salt. Blandingen bager efterfølgende i ovnen, til den er sprød. Nyd en skål ymer med rugbrødsmysli på toppen. Du kan vælge at tilføje frisk frugt, hvis du har lyst til det. Rugbrødsmyslien kan holde sig i et tætlukkende beholder i en uges tid.

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 22. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrødsmysli

3 skiver rugbrød
45 g cashewnødder
1 spsk. brun farin
45 g solsikkekerner
1 nip salt

Andet

3 bananer
6 dl ymer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 150 grader varmluft.
2
Skær rugbrød i små tern og hak cashewnødderne groft.
3
Kom cashewnødder på en pande sammen med brun farin. Varm det op under omrøring til farinen kun lige er smeltet. Kom solsikkekerner og rugbrødstern i. Vend rundt i cirka 1 minut til farinen er fordelt godt. Krydr med en smule salt.
4
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen i cirka 40-50 minutter til blandingen er blevet lidt mørkere og sprød.
5
Skær banan i små stykker.
6
Servér ymer med rugbrødsmysli og banan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 3:Ymer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Cashewnød; solsikkekerner
Smagsgivere:Brun farin; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt