Kålsalat med valnødder, granatæble og vindruer
Denne kålsalat med spidskål, valnødder, granatæble og vindruer er en dejlig kombination af sprødhed, syre og sødme, der giver et forfriskende modspil til dit julemåltid. Kålsalaten passer perfekt som ledsager til flæskestegen, andestegen eller gåsen juleaften, men den vil også være et lækkert og let indslag på bordet til årets julefrokoster, hvor den er en flot og farverig tilføjelse, som både pynter og vækker appetit blandt deltagerne.
Det skal du bruge
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Granatæblekerne; rødløg; spidskål, rød; vindrue |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; valnøddekerne |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 235 | 470 |
Fedt: | 15 g | 30 g |
Kulhydrat: | 19 g | 38 g |
Kostfibre: | 4 g | 8 g |
Protein: | 5 g | 10 g |