Tortillarulle med paprikakylling og flødeost

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Paprikakylling

1 kyllingebryst
1 tsk. paprika
1 tsk. smør
1 tsk. olie
salt og peber

Andet

1 fuldkornstortillawrap
½ dl krydderurter efter eget ønske
40 g flødeost naturel, 18 % eller derover
salt og peber
1 håndfuld blandet salat
30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Vend kylling i paprika. Steg kylling i smør og olie i 5-6 minutter på hver side til kyllingen er mør. Kryd med salt og peber.
2
Varm eventuelt tortillawrap i et halvt minut på en brødrister, en pande eller i ovnen. Lad den afkøle let.
3
Hak krydderurterne. Smør flødeost på wrappen og drys krydderurter på. Krydr med salt og peber. Læg salat på og skiver af kylling. Kom fraiche på.
4
Fold eventuelt wrappen og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Flødeost naturel, 18 % eller derover; olie; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt