Grillet kyllinge-grøntsagsspyd med fraiche og melon

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling og marinade

1 kyllingebryst
10 g olie
½ citron
1 tsk. flydende honning
2 spsk. timian
salt og peber

Andet

½ squash, rå
1 løg
120 g cherrytomater
2 fed hvidløg
10 g olie
salt og peber
150 g melon
30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kylling i store tern.
2
Lav en marinade. Bland olie, saft fra citron, honning, timian, salt og peber sammen. Vend kyllingestykkerne i marinaden.
3
Skær squash i tykke skiver og løg i kvarte. Vend squash, løg, tomater og hvidløg i olie og krydr med salt og peber.
4
Lav to grillspyd med skiftevis kylling, squash, tomat, løg og hvidløg.
5
Grill spyddene på alle sider, til kødet er mørt. Hvis du ikke har en grill, kan du stege spydene på en pande eller tilbrede dem i en ovn ved 200 grader varmluft i cirka 25 minutter.
6
Servér spyddene med melon og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Melon
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; flydende honning; hvidløg; salt og peber; timian
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt