Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Når vinterkulden er over os, har vi brug for god, lækker og solid mad ved middagsbordet. Her får du opskriften på en skøn og julet ret med sprødstegt andebryst og lækre ovnkartofler. Den indbydende broccolisalat med æble og dadler sørger for, at retten får et strejf af vinterhygge og jul. Du får frisk og syrligt over for sødt og salt i en skøn forening. Det er lækker vintermad, der dufter af jul – uden at efterlade dig tung og træt i kroppen.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; daddel, frisk; æble |
Håndfuld 3: | Andebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; valnød |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; flydende honning; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kcal: | 690 | 1380 |
Fedt: | 32 g | 64 g |
Kulhydrat: | 73 g | 146 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 25 g | 50 g |
Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.
Premium
Basis