

Andebryst med ovnkartofler og salat med broccoli, æble og dadler
Når vinterkulden er over os, har vi brug for god, lækker og solid mad ved middagsbordet. Her får du opskriften på en skøn og julet ret med sprødstegt andebryst og lækre ovnkartofler. Den indbydende broccolisalat med æble og dadler sørger for, at retten får et strejf af vinterhygge og jul. Du får frisk og syrligt over for sødt og salt i en skøn forening. Det er lækker vintermad, der dufter af jul – uden at efterlade dig tung og træt i kroppen.
Det skal du bruge
Ovnkartofler
Andebryst
Broccolisalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; daddel, frisk; æble |
Håndfuld 3: | Andebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; valnød |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; flydende honning; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 690 | 1380 |
Fedt: | 32 g | 64 g |
Kulhydrat: | 73 g | 146 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 25 g | 50 g |