Asiatisk panderet med oksekød og nudler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Panderet

3 fed hvidløg
1 rød chili
1 rødløg
2 gulerødder
1 squash, rå
200 g spidskål
250 g skært oksekød
10 g olivenolie
salt og peber
90 g fuldkornsnudler, tørrede
4 spsk. sojasauce
1 spsk. limesaft

Pynt

30 g peanuts
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg, skær chili i tynde skiver og rødløg i halve skiver.
2
Skær gulerødder i tynde stave, squash i strimler og snit spidskål fint. Skær oksekød i strimler.
3
Svits hvidløg, chili og rødløg i olie. Kom kødet ved, og brun det, til det får lidt stegeflade. Krydr med salt og peber.
4
Kom gulerodsstavene ved, og svits dem kort. Tilsæt squashstrimler og spidskål, og steg i nogle minutter.
5
Hæld kogende vand på nudlerne, og lad dem trække i 4 minutter. Si vandet fra, og vend nudlerne i sojasauce.
6
Vend så nudlerne i panderetten. Kom limesaft på.
7
Servér retten med peanuts på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; rødløg; spidskål; squash, rå
Håndfuld 3:Skært oksekød
Håndfuld 4:Fuldkornsnudel, tørret
Fedt:Olivenolie; peanut
Smagsgivere:Hvidløg; limesaft; rød chili; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt