Aspargessuppe med butterbeans og flute

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Aspargessuppe

240 g butterbeans, tilberedte
1 dl fløde, 38 %
210 g hvide asparges i vand
2 grøntsagsbouillon, terninger
8 dl kogende vand
20 g smør
3 spsk. hvedemel
6 asparges, grønne
salt og peber
1 citron

Andet

60 g flute
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn og blend butterbeans med fløde. Si eventuelt blandingen hvis du gerne vil have en helt lind suppe.
2
Dræn de hvide asparges og gem væsken til saucen. Skær aspargesene i mundrette stykker.
3
Opløs bouillon i kogende vand.
4
Smelt smørret i en gryde, pisk melet ind i smørret og varm det igennem i et par minutter. Kom så lidt bouillon i og pisk det ind i melblandingen til alle klumper er væk. Tilsæt al bouillon ad flere omgange. Pisk godt hver gang du tilsætter lidt bouillon.
5
Hæld aspargesvæden og fløde-bønneblandingen i og lad suppen koge i cirka 10 minutter. Rør rundt i ny og næ så suppen ikke brænder på.
6
Kassér den nederste træede del af de grønne asparges. Skær resten i mundrette stykker, læg dem i en skål og overhæld med kogende vand. Lad dem trække i 5 minutter. Si vandet fra, og skyl dem med koldt vand.
7
Vend de hvide og grønne asparges i suppen, og varm den godt igennem. Smag til med salt, peber og citronsaft.
8
Servér sammen med et stykke lun flute.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; hvide asparges i vand
Håndfuld 3:Butterbeans, tilberedte
Håndfuld 4:Flute; hvedemel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Citron; grøntsagsbouillon, terning; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt