Bagt sej med spicy sovs og pasta

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 6. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bagt sej

1 porre
1 tsk. sennep
1 tsk. karrypulver
1 ½ tsk. eddike
1 tsk. olie
1 spsk. tomatkoncentrat
¼ dl fløde, 38 %
180 g sejfilet
salt og peber

Tilbehør

40 g pasta, tørret
½ rødløg
1 tomat
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Skær porre i skiver, og kog dem i 2 minutter. Gem vandet.
3
Kog sennep, karry, eddike, olie, tomatkoncentrat og fløde sammen i en lille gryde. Tilsæt lidt porrevand til en lidt tyk sovs.
4
Læg porrer og sejfilet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Hæld sovsen over, og bag retten i cirka 25 minutter, til fisken er mør.
5
Kog pasta efter anvisning på pakken.
6
Skær løg og tomat i både. Steg løgene i olie, til de tager farve. Tilsæt tomaterne, og krydr med salt og peber.
7
Servér bagt sej med spicy sauce sammen med pasta og stegte grøntsager.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Sejfilet
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Eddike; karrypulver; salt og peber; sennep; tomatkoncentrat
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt