Blomkål med rejer, ærter og urtedressing dertil brød

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 5. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Urtedressing

½ rødløg
1 dl persille
25 g salatost, maks. 30+/17 %
1 ½ dl skyr naturel
salt og peber

Blomkål med rejer og grønt

1 gulerod
50 g grønne ærter, dybfrost
¼ blomkål, rå
130 g rejer

Andet

1 fuldkornsbolle
10 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rødløg i små tern og hak persille.
2
Kom salatost i en skål og mos det let med en gaffel. Kom så skyr, rødløg og persille i. Smag til med salt og peber.
3
Skær gulerod i stave. Overhæld ærter med kogende vand. Lad ærterne stå et par minutter og dræn dem for vand.
4
Del blomkål i små buketter og kog dem i letsaltet vand i cirka 3-4 minutter. Dræn dem for vand og afkøl kort.
5
Rist bolle.
6
Anret blomkålsbuketterne med ærter, rejer og urtedressing.
7
Servér med gulerodsstave, ristet fuldkornsbolle og smør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; grønne ærter, dybfrost; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Rejer; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Smør
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Mælkeprodukter:Skyr naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt