Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 9. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

½ citron
10 g olie
1 tsk. dijonsennep
salt og peber

Brødcroutoner

1 fed hvidløg
1 skive rugbrød
1 tsk. olie

Kylling

1 kyllingebryst
1 tsk. olie

Salat og ost

1 tomat
½ hjertesalat
50 g spinatblade, rå
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pres citron. Rør citronsaft, olie, dijonsennep, salt og peber sammen til en dressing.
2
Pres hvidløg og smør det på rugbrød. Varm olie op i en pande og læg rugbrød på. Steg det sprødt på begge sider, og skær rugbrød i tern.
3
Brug samme pande. Kom olie på og steg kylling i 10-12 minutter til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Skær kødet i tern eller strimler.
4
Skær tomat i tern og del salat i blade.
5
Anret hjertesalat, spinat og tomat med kylling.
6
Dryp dressing på, og drys med revet eller høvlet parmesanost og brødcroutoner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt