Champignonstuvning med spidskål og ristet brød

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stuvning

150 g champignon, rå
4 asparges, grønne
1 løg
1 fed hvidløg
50 g spidskål
1 tsk. olie
1 tsk. smør
½ dl fløde, 38 %
salt og peber

Tilbehør

50 g franskbrød
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær champignon og asparges i skiver. Hak løg og hvidløg, og snit spidskål fint.
2
Opvarm en gryde med olie og smør, og svits champignon, løg og hvidløg kortvarigt.
3
Tilsæt spidskål og asparges, og steg videre et par minutter.
4
Hæld fløden ved, og smag til med salt og peber. Hæld eventuelt lidt vand eller mælk ved.
5
Rist tynde skiver af franskbrød.
6
Anret campignonstuvning med det ristede brød. Drys med parmesan, og pynt eventuelt med persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; champignon, rå; løg; spidskål
Håndfuld 4:Franskbrød
Fedt:Fløde, 38 %; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt