Ovnbagt kylling på en bund af cremet porre og pasta

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagt kylling

1 hønsekødsbouillon, terning
2 dl kogende vand
250 g fersk kylling
1 tsk. olie
salt og peber

Cremet porre og pasta

60 g pasta, tørret
2 porrer
1 spsk. olie
200 g let mornaysauce 4 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Opløs bouillonterning i kogende vand.
3
Læg kylling i et ovnfast fad. Pensl med olie og krydr med salt og peber. Hæld bouillon ved og sæt det i ovnen i cirka 30-35 minutter til kyllingen er gennemstegt.
4
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Dræn pastaerne i en si.
5
Skyl porre helt fri for jord og skær i skiver. Svits porreskiverne i olie i et par minutter. Tilsæt mornaysaucen og krydr med salt og peber. Lad blandingen simre ved svag varme i 3-4 minutter. Vend de kogte pastaer i.
6
Si væden fra kyllingen og vend væden i den cremede porre-pasta-blanding. Lad porre-pasta-blandingen koge igennem.
7
Servér kyllingen på en bund af den cremede porre-pasta-blanding.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre
Håndfuld 3:Fersk kylling
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hønsekødsbouillon, terning; salt og peber
Mælkedressing:Let mornaysauce 4 %
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt