Kartoffelsuppe med porre og bacon
Der er nogle, der mener, at suppe kun kan spises i de mørke måneder, hvor vi kryber sammen indenfor. I SenseMyDiet elsker vi suppe – hele året rundt. Suppe er både nemt at lave og spise – også de dage, hvor appetitten måske ikke er så stor. Du kan lave suppe af dine rester fra køleskabet, og hvis du laver en stor portion, kan du fryse resten ned til travle dage. Her får du en af vores helt varme favoritter: Fyldig og mættende kartoffelsuppe med porre og bacon. Den luner både krop og sjæl – og duer både på lyse og mørke dage.
Det skal du bruge
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; porre |
Håndfuld 3: | Bacon |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; persille; salt og peber |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 1220 |
Fedt: | 39 g | 78 g |
Kulhydrat: | 45 g | 90 g |
Kostfibre: | 6 g | 12 g |
Protein: | 15 g | 30 g |