Kålsalat med appelsinbåde, hytteostdressing, hasselnødder og drys af bacon

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

2 skiver bacon
¼ spidskål
1 appelsin
30 g hasselnødder

Hytteostdressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
100 g hytteost
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir.
2
Snit spidskål helt fint. Skær top og bund af appelsin. Fjern så skallen hele vejen rundt med en skarp kniv. Skær derefter tæt ind til hver lamel/hinde, så du får appelsinfileten frigjort. Pres saften fra appelsinresterne i en kop.
3
Hak nødderne.
4
Hak krydderurterne og bland dem med hytteost, salt og peber.
5
Anret spidskål med appelsinfileter, nødder og hytteostdressing. Dryp appelsinsaften på. Knus bacon og drys det henover og pynt med lidt friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Bacon; hytteost
Håndfuld 4:Appelsin
Fedt:Hasselnød
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt