Champignontærte med grønkålssalat

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 55 min.
Antal:
Udgivet d. 16. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Champignontærte

250 g tærtedej, fuldkorn
75 g bacon i tern
1 rødløg
250 g champignoner, brune
2 fed hvidløg
2 spsk. persille
1 knsp. peber
4 æg
150 g salatost, maks. 30+/17 %
½ dl fløde, 38 %

Grønkålssalat

100 g grønkål, rå
1 æble
15 g hasselnødder
10 g olie

Andet

60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kom bagepapir i en tærteform, eller smør den let. Læg tærtedejen i formen og tryk den godt op ad kanterne.
3
Svits bacon på en tør pande, til fedtet begynder at smelte af. Skær løg, champignon og hvidløg i skiver og tilsæt dem. Rør rundt ind imellem og skru ned til middel varme. Tag panden af blusset og afkøl, når væden er kogt ind. Vend hakket persille i og krydr med peber.
4
Rør æg sammen med salatost og fløde.
5
Kom derefter svampeblandingen i tærten og hæld æggemassen over. Bag i cirka 40 minutter, til tærten er gylden og gennembagt.
6
Snit grønkål og vend det sammen med æble i både, hakkede hasselnødder og olie.
7
Servér champignontærte sammen med salat og lidt fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, brun; grønkål, rå; rødløg; æble
Håndfuld 3:Bacon i tern; salatost, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Tærtedej, fuldkorn
Fedt:Fløde, 38 %; hasselnød; olie
Smagsgivere:Hvidløg; peber; persille
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt