Højtbelagt rugbrød med spinat, laks, æg og hollandaisesauce
Tankerne flyver hen på den klassiske ret Egg Benedict, når du ser på denne luksusudgave af en frokostret, der har alt, hvad du kan drømme om. I stedet for skinke og pocherede æg, som du kender fra Egg Benedict, får du her røget laks på rugbrød og spinat og et æg, der er kogt smilende. Hollandaisesaucen fuldender det hele, når den lun og lækker løber ned over det højtbelagte rugbrød. Med et drys karse på toppen er den indbydende rugbrødsmad klar til at spise.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spinat, helbladet, dybfrost |
Håndfuld 3: | Røget laks; æg |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Hollandaisesauce; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; karse; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 550 | 550 |
Fedt: | 35 g | 35 g |
Kulhydrat: | 24 g | 24 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 33 g | 33 g |