Karry-kokossuppe med rejer og koriander

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 11. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 gulerødder
1 rødløg
3 forårsløg
1 tsk. frisk ingefær
1 spsk. olie
1 tsk. karrypulver
salt og peber
1 bouillon, terning
1 dl kokosmælk, maks. 18 %
50 g edamamebønner, bælgede fra frost
150 g rejer
½ håndfuld koriander
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl gulerødder og skær dem i små tern. Skær løg og forårsløg i tynde skiver og riv ingefær.
2
Opvarm olie i en gryde og svits løg og ingefær i 1 minut. Tilsæt så karry, salt og peber. Kom gulerødderne ved og lad dem svitse kort.
3
Opløs bouillonterning i vand.
4
Kom bouillon og kokosmælk i og lad retten simre 5-7 minutter.
5
Tilsæt edamamebønner og rejer. Varm retten igennem i et par minutter.
6
Anret suppen i en dyb forvarmet tallerken og pynt med koriander.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; rejer
Fedt:Kokosmælk, maks. 18 %; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; frisk ingefær; karrypulver; koriander; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt