Fyldte kyllingeruller med ost og pasta-tomatsalat

Så er det slut med tør og smagsløs kylling. Vi viser dig, hvordan du kan trylle et kedeligt stykke kyllingebryst om til en spændende og saftig kyllingerulle. Det ligner noget, som en italiensk Mama har brugt timevis på i køkkenet, men vi lover dig, at du kan være med uanset madlavnings-niveau. Kyllingen bliver mør og lækker takket være en mayonnaise-blanding, ost og basilikum. Ved servering topper du den med pasta-tomatsalat – så er der dømt ren madlykke Italiano-style.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 1. januar 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Fyldt kylling

2 kyllingebryst
30 g mayonnaise
1 tsk. sennep
1 fed hvidløg
salt og peber
1 knsp. paprika
1 dl frisk basilikum
60 g ost, 31+/ 18 % eller derover

Tomatsalat

80 g pasta, tørret
200 g cherrytomater
½ rødløg
60 g fraiche, maks. 9 %
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Undgå madspild og skæve mængder i opskriften ved at lave 2 eller flere portioner, og spise retten over flere dage.

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme.
2
Flæk kyllingebryst på langs med en skarp kniv så du får to stykker. Bank hvert stykke fladt.
3
Bland mayonnaise, sennep, presset hvidløg, salt, peber og paprika. Smør blandingen på kyllingestykkerne. Gem en spiseskefuld af mayonnaisebladingen til senere.
4
Hak basilikum og bland med revet ost - gem lidt ost til senere. Fordel så osteblandingen på kyllingestykkerne. Rul kyllingestykkerne sammen og læg dem side om side i et ildfast fad eventuelt med bagepapir i bunden. Smør resten af mayonnaiseblandingen på toppen og drys med den resterende ost. Bag i cirka 20-22 minutter til kyllingerullerne er gennemstegte.
5
Kog pasta efter anvisning på pakken.
6
Skær tomat og løg i skiver og vend dem med de kogte pastaer.
7
Servér kyllingerullerne med pasta-tomatsalat og fraiche.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt med basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Mayonnaise; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Frisk basilikum; hvidløg; paprika; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6051210
Fedt:29 g58 g
Kulhydrat:39 g78 g
Kostfibre:3 g6 g
Protein:44 g88 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt