Fyldte kyllingeruller med ost og pasta-tomatsalat
Så er det slut med tør og smagsløs kylling. Vi viser dig, hvordan du kan trylle et kedeligt stykke kyllingebryst om til en spændende og saftig kyllingerulle. Det ligner noget, som en italiensk Mama har brugt timevis på i køkkenet, men vi lover dig, at du kan være med uanset madlavnings-niveau. Kyllingen bliver mør og lækker takket være en mayonnaise-blanding, ost og basilikum. Ved servering topper du den med pasta-tomatsalat – så er der dømt ren madlykke Italiano-style.
Det skal du bruge
Fyldt kylling
Tomatsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; rødløg |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Mayonnaise; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Frisk basilikum; hvidløg; paprika; salt og peber; sennep |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 1210 |
Fedt: | 29 g | 58 g |
Kulhydrat: | 39 g | 78 g |
Kostfibre: | 3 g | 6 g |
Protein: | 44 g | 88 g |