Cottage pie med rodfrugtetopping
Spørger man englænderne, vil de med stor sandsynlighed svare, at alt i pie-kategorien er den bedste form for hyggemad, der findes. Det gælder naturligvis også den klassiske cottage pie, hvor toppen er belagt med kartoffelmos. Cottage pie er med fyld af hakket oksekød krydret med blandet andet løg, tomatpuré og timian. Kartoffelmosen er her delvist erstattet af en mos på knoldselleri og pastinak for at få lidt ekstra grønt indenbords.
Fyld
Kartoffel-rodfrugtmos
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; knoldselleri; løg; pastinak |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; laurbærblad; oksekødsbouillon; salt og peber; tomatpuré; tørret timian; worcestershire sauce |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |