Cremet grøntsagssuppe med sorte bønner og fraiche

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 17. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

250 g broccoli, rå
1 løg
1 gulerod
150 g sød kartoffel
150 g blomkål, rå
150 g spidskål
2 fed hvidløg
1 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. timian
2 terninger grøntsagsbouillon

Andet

480 g sorte bønner, tilberedte
8 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens broccoli, løg, gulerod og sød kartoffel og skær i grove tern.
2
Skær blomkål og spidskål i skiver og kom det hele i en gryde sammen med eventuelle rester af andre grøntsager, du gerne vil have brugt op. Hæld vand på, så det netop dækker grøntsagerne - cirka en liter. Du kan senere justere konsistensen med mere vand.
3
Pil hvidløgsfed og kom i gryden sammen med krydderier og bouillon. Kog suppen i cirka 30 minutter, til grøntsagerne er helt møre.
4
Blend suppen og smag den til med salt, peber og eventuelt flere krydderier.
5
Kom sorte bønner i en varm skål og hæld suppen på.
6
Servér med fraiche og krydderurter på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; broccoli, rå; gulerod; løg; spidskål; sød kartoffel
Håndfuld 3:Sorte bønner, tilberedt
Smagsgivere:Grøntsagsbouillon; hvidløg; timian; tørret rosmarin
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt