
Cremet pasta med ricotta og spinat toppet med tomater
Drømmer du om flere kødfrie dage? Så prøv denne lækre pastaret med ricotta, spinat og tomater, hvor vi forener vegetarisk med hurtigere end hurtig. Retten er helt perfekt til travle dage, hvor du gerne vil nyde et varmt aftensmåltid, men ikke har meget tid til madlavningen. Pastaretten kan laves klar på bare 15 minutter – det er hurtigere, end du kan nå at få takeaway fra det lokale pizzeria ind ad døren. Velbekomme!
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; spinat, frossen |
Håndfuld 3: | Ricotta, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Spaghetti, rå |
Fedt: | Olie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 570 | 570 |
Fedt: | 29 g | 29 g |
Kulhydrat: | 46 g | 46 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 27 g | 27 g |