Daddys oksekødspie
Denne opskrift på familiepie er en lørdagsfavorit, fyldt med smag og minder. Inspireret af mine New Zealandske rødder og min fars kærlighed til engelske retter, bringer denne pie både hygge og historie til middagsbordet. En fyldig proteinrig ret, der balanceres perfekt med en frisk, grøn salat som tilbehør. Perfekt til hyggelige aftener med hele familien – og måske en idé til at bringe det engelske køkken ind i dit eget hjem.
Det skal du bruge
Kødsauce
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 8-10 %; æg |
Håndfuld 4: | Butterdej; hvedemel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; ketchup; oksekødsbouillon, terning; salt og peber; tørret oregano |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Kogende vand; vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 715 | 6435 |
Fedt: | 39 g | 351 g |
Kulhydrat: | 46 g | 414 g |
Kostfibre: | 2 g | 18 g |
Protein: | 42 g | 378 g |