Farseret porre med kartofler og grønt
Farseret porre er en velsmagende ret fra mormorkøkkenet, som nok har stået lidt i skyggen af andre mormorklassikere som stegt flæsk, karbonader og hakkebøffer. Det er en skam, for farseret porre smager skønt, og så er det i øvrigt en god måde at få et ekstra skud grønt ind i det skjulte. I opskriften her bliver farseret porre ledsaget af kartofler, grønt og smeltet smør, men du kan også lave en opbagt eller brun sovs, hvis du foretrækker det.
Det skal du bruge
Farseret porre
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg; porre |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Havregryn; hvedemel; kartoffel; rasp |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Peber, sort; salt |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 620 | 1240 |
Fedt: | 25 g | 50 g |
Kulhydrat: | 51 g | 102 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 40 g | 80 g |