Fiskefad med lyssej, tomat, oliven og peberfrugt med pasta
Det her fiskefad smager af sommer ved Middelhavet, selv om indsatsen i køkkenet er minimal. Fiskefadet kræver blot 10-15 minutters arbejdstid, mens det passer sig selv i ovnen resten af tiden. Her er der brugt lyssej, men du kan fint benytte andre slags fisk som eksempelvis torsk, mørksej eller lange. Fiskefadet får slutvis et drys hakket persille, men du kan også vælge at krydre grøntsagerne med et par af favoritterne fra krydderihylden i stedet.
Fiskefad
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Lyssej |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Olie; oliven |
Smagsgivere: | Bredbladet persille; citron; hvidløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |