Fiskefad med lyssej, tomat, oliven og peberfrugt med pasta

Det her fiskefad smager af sommer ved Middelhavet, selv om indsatsen i køkkenet er minimal. Fiskefadet kræver blot 10-15 minutters arbejdstid, mens det passer sig selv i ovnen resten af tiden. Her er der brugt lyssej, men du kan fint benytte andre slags fisk som eksempelvis torsk, mørksej eller lange. Fiskefadet får slutvis et drys hakket persille, men du kan også vælge at krydre grøntsagerne med et par af favoritterne fra krydderihylden i stedet.

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskefad

1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
3 tomater
1 håndfuld bredbladet persille
¼ citron
1 spsk. olie
salt og peber
150 g lyssej
40 g oliven
40 g pasta, tørret
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Pil rødløg, halvér det, og skær det i tynde både. Knus det upillede hvidløgsfed. Skær peberfrugt i grove tern, og skær tomater i både. Hak persille, og skær citron i både.
3
Kom rødløg, hvidløg, peberfrugt og tomat i et lille ovnfast fad, og vend det sammen med olie. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter.
4
Krydr lyssej med salt og peber, læg den i fadet, og tilsæt oliven. Sæt fadet tilbage i ovnen i cirka 10-12 minutter, til fisken er tilberedt.
5
Kog pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra.
6
Vend pasta i fadet, drys med hakket persille, og servér med citronbåd.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Lyssej
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; oliven
Smagsgivere:Bredbladet persille; citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt