Fiskefrikadeller med kartoffel-blomkålssalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 5. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffel-blomkålssalat

130 g kartofler
150 g blomkål, rå
½ agurk
1 forårsløg
2 spsk. purløg
½ dl A38, 1,5 %
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
½ tsk. sennep
salt og peber
1 nip sukker

Fiskefrikadeller

150 g fiskefars, torsk og laks
1 spsk. smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler i letsaltet vand i cirka 12 minutter eller til de er møre. Lad dem afkøle let og skær dem i tern. Kom kartoffelternene på køl, mens du laver resten.
2
Del blomkål i små buketter. Skær agurk i halve skiver og forårsløg i skiver. Hak purløg.
3
Rør en dressing af A38, fraiche og sennep. Smag til med salt, peber og lidt sukker.
4
Form 2-3 fiskefrikadeller og steg dem i smør i 5-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
5
Vend dressingen sammen med blomkål, agurk, forårsløg, kartofler og purløg.
6
Servér fiskefrikadellerne med kartoffel-blomkålssalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blomkål, rå; forårsløg
Håndfuld 3:Fiskefars, torsk og laks
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber; sennep; sukker
Mælkeprodukter:A38, 1,5 %
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt