
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Fiskefrikadeller er en elsket spise blandt både store og små, og så er de en nem måde hvorpå, at du kan få mere fisk på bordet i en travl hverdag. Du kan lave dem selv af fiskefars, men skal det være rigtig nemt, kan du købe dem i supermarkedet eller hos fiskehandleren. Her bliver fiskefrikadellerne serveret med en dejlig spidskålssalat med gulerod, forårsløg og granatæble i en cremet dressing på fraiche og mayonnaise.
Dressing
Spidskålssalat
Fiskefrikadeller
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; granatæblekerne; gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Fiskefrikadelle, færdigkøbt |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |