Fiskepakke med torsk, spinat, fløde og citron med kartofler

En fiskepakke er skøn mad, uanset om der står hverdag eller weekend i kalenderen. Denne version er med torsk, spinat og citron tilsat madlavningsfløde og en lille sjat hvidvin. Du kan dog sagtens bruge andre slags fisk til fiskepakken. Bruger du rødspætte eller andre fladfisk, bør disse dog rulles sammen først. Både madlavningsfløde og hvidvin kan erstattes af piskefløde eller en skefuld smør og bouillon.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 3. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler

130 g kartofler

Fiskepakke

1 lille løg
1 fed hvidløg
¼ citron
1 spsk. smør
150 g spinatblade, rå
½ dl madlavningsfløde 8 %
½ dl hvidvin
1 knsp. revet muskatnød
salt og peber
200 g torsk
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skræl kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12-18 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra.
3
Pil og hak løg og hvidløg. Skær citron i skiver.
4
Steg løg og hvidløg i smør på en pande, til løgene er klare. Kom spinat ved, og vend den rundt, til den falder sammen. Tilsæt madlavningsfløde og hvidvin, og lad det simre i et par minutter. Smag til med muskatnød, salt og peber.
5
Læg et stykke bagepapir i bunden af et ovnfast fad, og fordel spinatblandingen på midten. Krydr torsk med salt og peber, og læg den oven på. Top med citronskiver, og saml bagepapiret i toppen, så der dannes en tætsluttende pakke. Forsegl eventuelt med kødsnor.
6
Bag fiskepakken i 15 minutter, til fisken lige akkurat er tilberedt.
7
Servér fiskepakken med kartofler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; hvidvin; revet muskatnød; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt