Fiskepakke med torsk, spinat, fløde og citron med kartofler
En fiskepakke er skøn mad, uanset om der står hverdag eller weekend i kalenderen. Denne version er med torsk, spinat og citron tilsat madlavningsfløde og en lille sjat hvidvin. Du kan dog sagtens bruge andre slags fisk til fiskepakken. Bruger du rødspætte eller andre fladfisk, bør disse dog rulles sammen først. Både madlavningsfløde og hvidvin kan erstattes af piskefløde eller en skefuld smør og bouillon.
Kartofler
Fiskepakke
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; hvidvin; revet muskatnød; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |