Fisketaco med limeslaw og koriandermayo

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Koriandermayo

15 g mayonnaise
½ dl A38, 1,5 %
2 spsk. koriander
¼ lime

Limeslaw

¼ lime
1 tsk. flydende honning
salt og peber
1 gulerod
75 g spidskål

Fisketaco

150 g sejfilet
1 tsk. hvedemel
salt og peber
chiliflager
10 g olie
1 fuldkornstortillawrap
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør mayonnaise med A38, finthakket koriander og limesaft, til koriandermayo. Skal du lave en større portion, kan du blende det, i stedet for at hakke koriander.
2
Rør en marinade af limesaft, honning, salt og peber.
3
Riv gulerod og fintsnit spidskål, og vend marinaden i grøntsagerne. Det må gerne stå og trække til spisetid. Vend eventuelt hele korianderblade i ved servering.
4
Vend sejfilet i mel, salt, peber og lidt chiliflager, og steg i olie nogle få minutter på hver side, til den er mør.
5
Varm tortillawrap på en tør pande, og klip eventuelt i mindre stykker til små tacos.
6
Servér tortillatacos med stegt fisk, limeslaw og koriandermayo.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Sejfilet
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap; hvedemel
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Chiliflager; flydende honning; koriander; lime; salt og peber
Mælkeprodukter:A38, 1,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt