START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Flanksteak med kartofler, grønt og urtebearnaise

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 10. september 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Urtebearnaise

1 squash, rå
2 gulerødder
1 løg
1 bouillon, terning
4 dl vand
½ dl fløde, 38 %
1 spsk. bearnaise essens
1 spsk. estragon
salt og peber

Flanksteak, kartofler og grønt

200 g kartofler
150 g grønne bønner
250 g okseflanksteak
1 tsk. olie
4 fed hvidløg
salt og peber
1 peberfrugt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens squash, gulerod og løg, og skær dem i grove tern.
2
Kom vand og bouilonterning i en gryde og bring det i kog. Kom grøntsagsternene i og kog dem helt møre. Blend så grøntsager og kogevandet til en helt glat sauce. Tilsæt fløde, og smag til med bearnaiseessens, estragon, salt og peber.
3
Kog kartofler og bønner i letsaltet vand.
4
Steg flanksteak i 4-5 minutter på begge sider i olie. Knus hvidløgsfeddene let og læg dem i panden, så de bliver gennemstegte. Krydr med salt og peber.
5
Skær peberfrugt i grove tern og rist på panden, mens kødet hviler.
6
Servér flanksteak med kartofler, grøntsager og urtebearnaise.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne bønner; gulerod; løg; peberfrugt; squash, rå
Håndfuld 3:Okseflanksteak
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Bearnaise essens; bouillon, terning; estragon; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt